Film&Dizi

Türk Televizyonlarının En Komik Çiftleri

Türk Televizyonlarının En Komik Çiftleri

Türk televizyonların en meşur yanı komik çiftleri olmasıdır.Hürriyet’in yapmış olduğu bu derlemeyi aşağıda bulabilirsiniz.İşte Türk televizyonların en komik çiftleri..

cevahir - şukufe İlk çiftimiz Cevahir ve Şukufe yani Ufuk Özkan abimiz ve Zuhal Topal ablamız..
Şuan Geniş Aile dizisinde yer alan çiftimiz dizinin yeni olmasına rağmen büyük bir ilgi görüyor :) Amma Cevahir abimize bir rakip Koyu Bilal var , Cevahir abimizi işleri tam yerine koydum derken Koyu Bilal işleri karıştırıyor.Cevahir abimize bu yolda başarılar diliyoruz :)

—————————————————————–

yalancı romantik İkinci çiftimiz Yalancı Romantik dizindeki İpek ve Ahmet çiftimiz. Ahmet abimiz sahte romantik bir erkek. İpek hanım ise sürekli romantizm isteyen bir hanım. Ahmet abimiz sürekli yatak odasını işaret etmesi ve İpek hanımın red etmesi diziyi dahada komik yapıyor.
Yani İpek ve Ahmet çiftimiz evli ama farklı frekanslarda yaşayan çiftimiz..

—————————————————————–

avrupa yakası Üçüncü çiftimiz Avrupa yakasının Cem ile Aslı çifti.Yani Gülse Birsel ile Levent Üzümcü..

Bu çiftimiz uzun bölümler süreci birbirlerine aşklarını itiraf edemediler.Evlenmeleride epey bir bölüm sürdü. Daha sonra evlendiler boşandılar ve tekrar evlendiler.

—————————————————————–

ayrılsakda beraberiz Dördüncü çiftimiz TRT’nin büyük dizisi Ayrılsakda Beraberiz. Hakan Yılmaz ve Janset’in yer aldığı dizi bir dönemin çok izlenenlerindendi.Dizide aynı ev içinde yaşayan ama ayrı olan daha aması birbirini seven bir çift anlatılıyordu.

Halen bazı bölümlerini zevkle izliyorum :)

—————————————————————–

çocuklar duymasın Beşinci çiftimiz ise büyük bir çift Çocuklar Duymasın dizisiniz  Haluk ve Pınar çifti.

Çiftimiz sürekli ayrı kararlar aran ve sürekli didişen bir çift idi. Ama bu didişmeler meşur Mutfaklarında gerçekleşiyordu. Dizi Pınar Altuğ’un ayrılmasından sonra yerini Zeynep Tokuş aldı ama dizi fazla ileryemedi…

Benden bu kadar devamı için tıklayın : hürriyet

Dizi Resimleri İçin Tıklayın

1 2Sonraki sayfa

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu