Otomobil

2014 Audi RS6 Avant Özellikleri ve Fiyatı

2014 Audi RS6 Avant tanıtıldı. 2014 Audi RS6 Avant 560 beygir gücünde V8 motora sahip harika bir spor otomobili.
0’da 100km’ye çıkması ise sadece 3.9 saniyesini alıyor. En yüksek 250 km/s hıza ulaşabiliyor. Opsiyonel ‘Dynamic’ paketi tercih edilirse ibrenizin 280 km/s’yi işaret ettiğini görmeniz mümkün, ancak biraz daha cömert olur ve “Hazır olmuşken ‘Dynamic plus’ olsun!” derseniz 305 km/s’yi bile görebilirsiniz!

Otomobil yorumcuları bu spor otomobil için şöyle diyor; gündelik hayatta kullanabileceğiniz yüksek performanslı  bir spor otomobil.

Tasarım olarak resimde de gördüğünüz gibi harika şık bir tasarıma sahip aslında normal Audi teması diyebiliriz. Ama ön ızgarada bulunan “quattro” yazısı pek hoş durmamış sanki ?

15 hoparlörlü Bang & Olufsen ses sitemi mevcut. Müzik dinlemeyi iyice keyifli hale getiren Bang & Olufsen, yeni RS6’da HUD (Head-Up Display) ismi verilen ve sürücünün görüş odağını yol dışında bir yere yönlendirmemesi için baktığı yerde beliren ekrana sahip sistem bulunuyor. Tahmin edeceğiniz üzere, üst düzey teknolojilerin neredeyse hepsine sahip olan araçta internet bağlantısı da bulunuyor. Ayrıca koltuklar ise deri :)

Yakıt tasarrufundan bahsetmek gerekirse 100 kilometrede 9.8 litre yakıt tüketiyor. Diğerlerine göre %40 daha ekonomik bir model.

2014 model RS6 Avant, önümüzdeki yaz İngiltere’de satışa sunulacak ve başlangıç fiyatının ise £77,000 olması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu